Proporcionar a l'alumne els coneixements relacionats amb el món del cafè i de les infusions (tipus de cafè i infusions, servei, consum, maridatge, tendències, eines de venda, etc.), de tal manera que a partir d'aquests, desenvolupi habilitats que li permetin fer suggeriments als clients i generar estratègies de upselling referents als cafès, infusions i al servei de carta que s'ofereixen en cada àrea de servei, potencializando les vendes. Aconseguir sorprendre al client i millorar l'experiència del client a l'hora de prendre un cafè.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Proporcionar més seguretat a l'alumne, a partir d'un millor coneixement dels productes que ofereix, generant un acostament a les necessitats del client, amb una repercussió positiva en les vendes.
  • Aprendre pas a pas el necessari per tenir els conceptes bàsics d'un professional especialitzat en el cafè i infusions d'alta qualitat, que treballa creant noves i diferents begudes basades en ell, usant diversos tipus de llets, essències i licors, entre d'altres.
  • Aprendre a preparar les últimes tendències en matèria de barista que avui dia són al mercat, com ara les begudes moleculars, l'art latte, el espresso, el frappés, entre d'altres.
  • Desenvolupar la creativitat de l'alumne al moment de generar les seves pròpies estratègies de venda; així com desenvolupar la capacitat d'observació respecte el mercat i el seu comportament.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.


Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar