El curs està dissenyat per facilitar la consecució de resultats a través de tècniques que desbloquegen patrons de resistència interns que potser limitin a la persona: pors, ansietat, inacció, impotència, inoperància, etc. A més, aprendran a retrobar-se amb les seves fortaleses, potenciant-i orientant-les a assolir els resultats desitjats.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Mitjançant el material i les tècniques que s'apliquen en el curs, es desenvoluparan competències emocionals i de comunicació, amb l'objectiu d'aprendre a expressar d'una manera proporcionada i sana les nostres emocions i aprendre a utilitzar els nostres sentiments per motivar i planificar d'una manera òptima el treball a l'empresa.
  • En aquest curs els participants podran trobar, integrar i millorar les seves habilitats de comunicació per transmetre les seves idees i missatges de manera clara i assertiva, seran conscients de l'impacte que volen crear en les seves relacions laborals i personals amb l'adequat autocontrol emocional.
  • Es dotarà d'eines per evitar l'alteració emocional i l'eclipsi de la capacitat racional, aprenent a controlar la tirania dels estats d'ànim.

Dirigit a

El curs està dirigit als Equips de Direcció, Executius, Gerents Departamentals, Equips Comercials, Vendes, etc.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar