Mitjançant aquest curs-show es perfeccionen les eines i habilitats individuals, millorant la comunicació interpersonal i la comprensió dels altres per crear la imprescindible empatia, tan necessària per construir relacions sanes, estables i duradores en totes les esferes de la vida diària.
Solicitar informació

Beneficis del curs

• Millorar la destresa relacional de les persones assistents mentre aprenen a manejar tècniques específiques i a posar en pràctica les seves pròpies habilitats personals per assolir l'excel·lència a l'hora de construir relacions de gran qualitat a nivell de parella, família, treball i cercles socials.
• Augmentar el seu autoconeixement, confiança i autoestima a l'corregir errors, conèixer l'abast real de les seves capacitats i així aprendre a posar en pràctica les seves habilitats de manera tan eficaç com assertiva.

Dirigit a

Aquelles persones que vulguin donar un salt qualitatiu en el desenvolupament i millora de les seves habilitats mitjançant un enfocament amè, rigorós i integral concebut per ajudar a desenvolupar-se socialment amb ple èxit, a tots els nivells.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar