• Produir missatges orals complexos en anglès amb fluïdesa, detall i claredat, en situacions-tipus del comerç internacional.
  • Interactuar oralment, en anglès, amb fluïdesa i espontaneïtat, amb un i almenys dos interlocutors, manifestant opinions diverses, en diferents situacions, formals i informals, pròpies de comerç internacional: visites a fires, gestions i negociació d'operacions amb clients / proveïdors.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Interpretar la informació, línies i arguments d'un discurs oral en anglès, formal i informal, presencial i retransmès, d'una operació comercial internacional definida.
  • Interpretar les dades i informació específica de diferents documents, informes comercials i fonts d'informació de comerç internacional escrits en anglès extraient la informació rellevant per a una exportació i / o importació de béns / serveis.

Dirigit a

Professionals del sector del Comerç Internacional, Gestió Duanera i transitari.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar