Desenvolupa habilitats tècniques i professionals per interpretar l'estructura econòmica i financera de l'empresa, i aprèn a prendre les decisions òptimes en funció de les característiques intrínseques de la mateixa.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Aprendre a interpretar l'estructura econòmica de l'empresa a través del balanç, les ràtios, el compte de resultats, i la tresoreria.
  • Adquirir els coneixements necessaris per saber si l'empresa pot finançar el seu propi creixement i supervivència, coneixement el veritable cost d'un finançament i una valoració del que l'empresa vol invertir.
  • Conèixer la importància de l'estructura econòmica - financera de l'empresa, en les organitzacions actuals, coneixent els seus trets principals, els de mercat i els aspectes que ocasionen els canvis en la planificació a curt i a llarg termini.
  • Aprendre a planificar la direcció financera a curt i a llarg termini, sabent diferenciar els models i els costos dels recursos financers en benefici de l'empresa.

Dirigit a

El curs està dirigit als Equips de Direcció, Executius, Gerents Departamentals, etc.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar