Aprèn els conceptes bàsics, tant econòmics com financers, per desenvolupar-se de forma òptima en els diferents rols i departaments de l'empresa.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Aprendre quins són els principals conceptes comptables, amb especial èmfasi en tot el relatiu al patrimoni de l'empresa i com aquest queda reflectit en diferents comptes.
  • Conèixer què són els cicles comptables d'una empresa, quin tipus d'operacions engloben i de quina manera es documenten aquestes operacions en els diferents llibres de comptabilitat.
  • Aprendre a avaluar la posició d'una empresa i els resultats de les seves operacions a partir de la informació obtingudes gràcies a anàlisis econòmiques, patrimonials i financers, prestant més atenció a les qüestions relacionades amb els costos empresarials.
  • Analitzar les característiques pròpies de cadascuna de les fonts de finançament de l'empresa, tenint en compte aspectes com els seus costos, el termini de reemborsament i la seva finalitat.

Dirigit a

El curs està dirigit a personal sense coneixements financers previs.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar