Proporcionar a l'alumne, els coneixements relacionats amb el món de l'Enologia (classificació de vins, servei, consum, maridatge, tendències, eines de venda etc.), de tal manera que a partir d'aquests, desenvolupi habilitats que li permetin fer suggeriments a els clients i generar estratègies de upselling referents als vins i el servei de carta que s'ofereixen en cada àrea de servei, potencializando les vendes.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Proporciona més seguretat a l'alumne, a partir d'un millor coneixement dels productes que ofereix, generant un acostament a les necessitats del client, amb una repercussió positiva en les vendes.
  • Desenvolupar la creativitat de l'alumne al moment de generar les seves pròpies estratègies de venda; així com desenvolupar la capacitat d'observació respecte el mercat i el seu comportament.
  • Despertar la curiositat en l'alumne, respecte el món del vi, les seves tendències, i la importància de realitzar maridatges per oferir un servei diferenciat, generant valor a partir de preu-qualitat.

Dirigit a

El curs està dirigit a professionals de A & B de restaurants i hotels, principalment els relacionats amb el servei directe a comensals (cap de sala, cambrer, barman) i que tenen més influència en les necessitats del client.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar