Les Cambreres de Pisos de l'Hotel, són les Perfectes Amfitriones. Són persones clau per al funcionament de l'Hotel i la Satisfacció del Client. La tasca de la Cambrera de Pisos i Àrees Públiques, exigeix una capacitat organitzativa, de planificació i control de tot el treball realitzat a l'establiment, habitacions i àrees de comunes de l'hotel.
Solicitar informació

Beneficis del curs

Amb aquest curs en format píndola, l'objectiu principal és reforçar els conceptes de l'Excel·lència en l'Atenció al Client del departament de Pisos, amb motivació, recursos d'atenció al client i de Qualitat en el Servei. Les claus per a l'Excel·lència en l'Equip de Pisos L'important paper de l'equip de Pisos a l'Hotel, la importància de la gestió del detall i la personalització dels Serveis. Vetllar per la qualitat del servei, que estigui d'acord amb la categoria de l'establiment. Què podem fer des del departament de pisos per satisfer al nostre client? La imatge personal, el resultat del treball i la imatge de l'empresa.

Dirigit a

El curs està dirigit a Totes les Governantes, subgovernantes i Supervisoras dels hotels amb el servei de Neteja Extern total o parcialment.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar