Conèixer l'evolució de la gestió del temps i identificar en quina fase ens trobem nosaltres mateixos. Aplicar els conceptes de planificació, organització i control en l'entorn dins i fora de la feina. Diferenciar les tasques urgents de les importants. Desenvolupar un mètode per a la gestió eficaç del temps emprant eines i adoptant hàbits eficaços. Implementar un pla d'acció individual per millorar la pròpia capacitat per gestionar el temps i aconseguir els objectius vitals establerts a curt, mitjà i llarg termini.
Solicitar informació

Beneficis del curs

• Millorar la destresa relacional de les persones assistents mentre treballen tècniques específiques de desenvolupament d'habilitats socials d'una manera pràctica, amè i divertit.
• Augmentar la seva confiança i autoestima en corregir errors i aprendre a posar en pràctica les seves habilitats personals de manera tan eficaç com assertiva.

Dirigit a

Persones interessades a guanyar una major qualitat de vida, aprofiten millor el temps que dediquen al conjunt de tasques que els competeixen a nivell laboral i personal.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar