"Els postres han de ser espectacular, perquè arriba quan el gourmet ja no té gana." Per aquest motiu, sorprendre al client, és un dolç repte.
En aquesta formació els participants seguiran ampliant els coneixements sobre noves tècniques d'elaboració tradicionals i avantguardistes en postres i petit fours per sorprendre als seus clients en cocktails, coffee breaks, celebracions, esmorzars, esdeveniments, etc. Un curs per seguir despertant la creativitat dels nostres xefs, cuiners, pastissers, AiB, etc. Un espai per compartir, aprendre i practicar al costat d'un dels millors Mestres Pastissers. Potenciar l'oferta gastronòmica dolça dels establiments, ens ajudarà a incrementar les vendes del nostre establiment.
Solicitar informació

Beneficis del curs

  • Potenciar les vendes i incrementar la satisfacció del Client.
  • Despertar la creativitat per potenciar noves ofertes dolços de pastisseria de restaurant i cuina dolça.
  • Conèixer les matèries primeres i els seus derivats: les seves propietats gastronòmiques i el seu maridatge.
  • Dominar l'aplicació de tècniques de cuina d'avantguarda més utilitzades en postres i rebosteria mini (petit fours) a l'establiment.

Dirigit a

El curs està dirigit a professionals de A & B de restaurants i hotels, principalment a cuiners i pastissers, per incrementar els seus coneixements a la pastisseria de restaurant i cuina dolça, i ampliar i innovar en la seva oferta dolça.

Metodologia

Curs dinàmic i d'aprenentatge experiencial.

Envia'ns un missatge

Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies que nos permiten obtener estadisticas de los usuarios. Si continua navegando consideramos que accepta su utilización. Más información X Cerrar